Houdt u ook zo van hout?

Bouwen doet u met Timmerbedrijf Somers

Somers Timmerbedrijf vast en zeker!

Hout leeft en doet leven: uw woning of bedrijfspand staat er prachtig bij als wij zijn geweest. Timmerbedrijf Somers uit Margraten komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte, waar dan ook in Zuid-Limburg. Bekijk alvast wat we zoal voor u kunnen betekenen.
 

Houten trappen, kozijnen en heel veel meer

Trappen

Somers is al jaren gespecialiseerd in het produceren, leveren en plaatsen van alle soorten houten trappen voor particulieren en bedrijven. Voor ieder huis bieden we passende stijlen en spijlen: van een eenvoudige vuren trap tot een bijzondere eikenhouten trap. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We ontwerpen en maken alle trappen zelf, in onze werkplaats in Margraten.

Kozijnen, ramen en deuren

De door ons geproduceerde kozijnen, ramen en deuren verhogen het comfort van uw woning. Wij werken met hout of kunststof, in combinatie met isolerend glas. Timmerbedrijf Somers biedt een grote verscheidenheid in profiel en kleur. Alle soorten ramen: naar binnen of naar buiten draaiend en draai- kiepramen, schuifpuien/binnen/buitendeuren. Kwaliteit staat altijd voorop. Kunststof kozijnen bieden u de volgende voordelen:

  • forse energiebesparing
  • lage milieubelasting
  • onderhoudsarm
  • ongekende isolatiewaarde
  • uitstekende inbraakveiligheid
  • goede prijs-kwaliteitverhouding

Soorten glas
Glas is een belangrijk onderdeel van uw kozijn. Het bepaalt niet alleen uw comfort maar ook de isolatiewaarde, zonwering en de mate van veiligheid. We adviseren u graag over de juiste glassoort in uw kozijnen.

houten trap maken, trap ontwerpen

Dakwerkzaamheden

Een totale verbouwing aan uw dak of onderhouds- en herstelwerkzaamheden? Somers regelt het voor u. Of wilt u meer licht en ruimte op uw bovenverdieping? Een dakkapel biedt uitkomst. De dakkapel wordt volgens uw wensen samengesteld. We monteren uw nieuwe dakkapel in één/twee werkdagen en leveren de zolder bezemschoon op.

Binnentimmerwerk

Gezinsuitbreiding of een kantoor aan huis? Een extra kamer laten timmeren is een stuk voordeliger dan verhuizen. We komen graag bij u langs om te bespreken waar u ruimte kunt winnen. Timmerbedrijf Somers verbouwt snel en deskundig uw zolder, slaapkamer of kinderkamer en badkamer en/of douche

timmerbedrijf, hang-en-sluitwerk

Hang-en-sluitwerk

We raden u aan om uw nieuwe deuren en kozijnen direct door ons te laten voorzien van de juiste sloten. Op deze manier heeft u een veilig en vertrouwd gevoel in uw woning. Ons hang-en-sluitwerk heeft natuurlijk een politiekeurmerk.